Agenda

Op deze pagina's vindt u activiteiten/evenementen die wijzelf en/of samen met andere verenigingen inrichten. Deze verenigingen verzorgen ook een eigen programma (meestal 's avonds). Die activiteiten kunt u volgen op hun info, u vindt informatie over deze verenigingen terug op de pagina Contact

Ons  kan u ook volgen in de agenda's op de site's van demens.nu (onder Oost-Vlaanderen) en het Geuzenhuis.

Na voorbije activiteiten vindt u (indien voorradig) de belangrijkste details terug onder pagina ARCHIEF

Filmcyclus:  Alle films worden ingeleid en geduid door de moreel consulenten van het Huis van de Mens Gent.  De sylabus die vroeger na de film ter beschikking was, word u in het vervolg digitaal aangeboden. Deze bevat: de inleiding, duiding en recensies van de vertoonde film.

- Aanvragen kan via het formulier in Forms, ofwel op de vertoning zelf kunt u uw mailadres noteren op de lijst; wij sturen u de sylabus op.

- Lezen kan op de pagina's onder ARCHIEF

- Wij proberen, zoveel als mogelijk,  om u ook enkele gegevens van de film te bezorgen (trailer, Wikipedia, enz). Die zijn spijtig genoeg niet altijd in het Nederlands, maar (meestal) in het  Engels en/of de taal van oorsprong.

Mei 2024

     16/05/2024  ZAHIR     Kinderen opvoeden ?? verantwoordelijkheden??

Juni 2024

September 2024

Wij werken nu al aan het samenstellen van een interessant/ontspannend programma voor het volgend seizoen. Van zoals  er evenementen/activiteiten bekend zijn ziet u ze hier verschijnen.

Een zekerheid is er al, de filmcyclus ''Zingeving en **" ism. met het Huis vd Mens Gent zal er weer zijn van september 2024 tem mei 2025. De sterretjes zullen als alles bekend is, vervangen worden door het nieuwe seizoensthema.